Margus Hunt kohaneb edukalt uute nõudmistega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (nr. 99).
Margus Hunt (nr. 99). Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengalsi ameerika jalgpalli meeskonna kaitseliini mängijaid on tabanud mitmed traumad ja mitme põhimehe hooaeg on tänavuseks seetõttu ka läbi. Samas tähendab see seda, et üheks aukude lappijaks peab olema ka Margus Hunt.

Cincinnati.com Sports kirjutab, et Hunt on saanud seni võimaluse kolmes kohtumises ja on seni saadud võimalusi päris edukalt ka ära kasutanud. Samas lisatakse, et Miami vastu DT positsioonil mängides pidanuks Hunt olema parem sööduolukordades ehk sirutama käed välja ja üritama sööduliini katta (kahes viimases kohtumises on Hunt mänginud ka defensive tackle'i ehk kaitseliini keskmistel positsioonidel. Tema põhiline koht on defensive end ehk äärekaitsja).

«Sellel positsioonil on kõik palju kompaktsem ja ruumi on vähem. Ründeliini keskmised mehed on lühemad ja nende vastu mängides peab asend olema väga madal,» rääkis Hunt. «Samuti takistatakse defensive tackle’it kahe mehega.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles