Tali: kordusmängus enam kassi-hiirt ei mängita

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu VK peatreener Urmas Tali.
Pärnu VK peatreener Urmas Tali. Foto: Pärnu Postimees

Pärnu Võrkpalliklubi naasis üle mitme aasta eurosarja võidukalt, alistades CEV Challenge Cupi avalahingus Šveitsi klubi Genfi Chenois´ kindlalt 3:0.

«Avageimis pärssis meie tegutsemist tähtsa mängu ärevus, aga geimi lõpus suutsime korralikult punktid ära mängida. See andis ka teiseks geimiks kindluse,» sõnas Pärnu peatreener Urmas Tali. «Nemad jäid servi vastuvõtuga hätta ja meie saime hoogu juurde,» lisas Tali.

Šveitsi meeskonna peatreener Jean-Baptiste Blazy pani mängu eel favoriidikoorma pärnakate õlule, öeldes, et nende näol on tegu amatööridega. «Meil on noor meeskond, võrreldes eelmise hooajaga on vahetunud mitmed mängijad. Meeskonnas on vaid üks täisprofessionaalne võrkpallur,» sõnas Blazy mängueelsel päeval.

«See on kavala treeneri taktita, et vastast ülistades teda uinutada. Poolprofid või mitte, teatud tasemel oskused on neil olemas ja nurgamehed polnud sugugi halvad,» kommenteeris Tali.

«Juurde on meil kindlasti panna esimese tempo pealt, mis täna väga hästi välja ei tulnud. Kaks nädalat on aega oma asju veel parandada. Seal enam kassi-hiirt ei mängita, vaid peame ära võtma, mis tundub, et meile kuulub,» sõnas Tali.

Mängueelset ärevust tunnistas ka Pärnu kapten Andrus Raadik. «Servi ja blokiga suutsime nad ära suruda,» sõnas Raadik. «Enne sellist mängu on ikka väike ärevus sees, aga publik annab kodus nii palju juurde. Mingit tasemevahet ma kinnitada ei julge, eks kordusmängus läheb veel kõvaks andmiseks,» lisas Raadik.

Kordusmäng peetakse 28. novembril Genfis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles