Meenutus: ka kaheksa aastat tagasi saatis Pärnu meeskond eurosarja eel leegionäri koju

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi
Pärnu võrkpalliklubi Foto: Pärnu Postimees

Pärnu võrkpalliklubi osales viimati eurosarjas kaheksa aastat tagasi, kui Türgis peetud CEV karikasarja alagrupiturniiril kohtuti kohaliku Ankara Polisi Akademisega, Serbia ja Montenegro klubi Budvanska Rivijera Budvaga ning Valgevene GVC Gomeliga.

Edasi pääses vaid võitja, Pärnu sai toona grupis Budva järel 2. koha. Kui eelmisel nädalal otsustati loobuda praegusest diagonaalründajast, serblasest Darko Filipasest, siis ka 2005. aastal loobus Pärnu euromängu eel leegionärist, kui otsustati, et austraallasest sidemängija Andrew Hunteri teeneid enam ei vajata.

Pärnu praegustest mängijatest olid ka 2005. aastal rivis Meris Merisaar, Romet Priimägi ja Ergo Sartakov. Toona olid pärnakaid euromängudes abistamas ka pallurid teistest Eesti klubidest. Nii tõmbasid Pärnu särgi selga Veiko Lember, Keith Pupart, Kristjan Sikaste ja Argo Meresaar. Tolleaegse meeskonna peatreener oli praegune Bigbank Tartu juhendaja Andrei Ojamets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles