Maailma üks parimaid jalgpallureid sattus piinlikkusse vuntsiskandaali

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sacha Kljestan kannab vuntsi uhkusega
Sacha Kljestan kannab vuntsi uhkusega Foto: SCANPIX

Samal ajal kui maailmas on käimas meeste terviseprobleemidele tähelepanu juhtiv aktsioon nimega Movember, sattus piinlikkusse skandaali Rootsi jalgpallikoondise ründestaar Zlatan Ibrahimovic, kes mõnitas vastasmeeskonna mängumehe ülehuule karvakasvu.

Teisipäeval kohtusid Meistrite liigas belglaste Anderlecht ja prantslaste PSG. Prantsusmaa valitsev meister oli soosik, kuid ei suutnud oma paremust maksma panna (kohtumine lõppes 1:1 viigiga). Seepeale läks endast välja aga Ibrahimovic, kes mõnitas Anderlechti poolkaitsja Sacha Kljestani vuntsi. USA koondislase sõnul oli Ibrahimovic talle öelnud, et mehel olevat kole vunts. «Ma vastasin, et tal on pikk nina,» ei jäänud Kljestan staarile siiski vastust võlgu.

Movember on 2004. aastast tegutsenud liikumine, mille raames mehed ei aja novembri jooksul oma ülahuulel kasvavaid karvu ning viivad seeläbi tähelepanu meeste tervisporobleemidele, näiteks eesnäärme vähile. Kljestan on küll igapäevane vuntsikandja, kuid siiski oli Ibrahimovici solvang piinlikult ebakohane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles