Masendav seeria tekitab Legia mängijates hämmingut

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legia mängija Michal Kucharczyk kohtumises Trabzonspori vastu
Legia mängija Michal Kucharczyk kohtumises Trabzonspori vastu Foto: SCANPIX

Jalgpallur Henrik Ojamaa koduklubi Varssavi Legia alustas tänavust eurohooaega suure lootusega jõuda Meistrite liiga alagrupiturniirile, kuid pid leppima aste madalama Euroopa liigaga. Paljud arvasid, et see liiga on Legia meestele jõukohane ning suudetakse ehk isegi kaugele jõuda, kuid reaalsus on ostunud vastupidiseks.

J-alagrupis alustas Legia napi 0:1 kaotusega Laziole. Kui avamängus olid vastased poolakatest ka mänguliselt üle, siis järgnevad kolm kohtumist on olnud veidra stsenaariumiga – Legia on olnud domineerivam pool ja löönud tunduvalt rohkem väravale, kuid alati saanud kuiva kaotuse. Kodus jäädi tühjade tribüünide ees 0:1 alla Apollonile, seejärel saadi kirja kaks 0:2 kaotust Trabzonsporile.

«Me ei ole Euroopa liigas mänginud halba jalgpalli, kuid meil ei ole ühtegi punkti, meil pole isegi ühtegi väravat. See ajab meid vihale. Me lihtsalt ei suuda väravaid lüüa. Probleem ei ole selles, et me ei loo võimalusi – vastupidi, me loome neid palju. Ma ei tea, kas probleem on õnne puudumises või milleski muus,» rääkis kaitsja Tomasz Brzyski pärast eilset 0:2 kaotust.

«Me kaotasime küll edasipääsulootuse, kuid võitleme lõpuni – tahame vähemalt mõned väravad lüüa. Trabzonspor võitis meid peamiselt täna kogemustele. Neil on mitmed mängijad Meistrite liiga ja Euroopa liiga kogemusega,» arutles Brzyski, kes vihjas kogenud Jose Bosigwale, Florent Maloudale ja Didier Zokorale.

Legia kapten Jakub Rzezniczak lisas: «Kehv on olla Euroopa liiga ainus meeskond, kes ei ole ühtegi väravat löönud. Loodame viimases kahes mängus endast parema mulje jätta.»

Legia on nelja mängu jooksul teinud vastaste väravale 54 pealelööki, samal ajal on Legia väravat rünnatud 31 korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles