Andersoni klubi alistas EuroCupil eelmise hooaja poolfinalisti

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson
Merike Anderson Foto: Peeter Langovits

Belgia meistriliigas Castors Braine´i naiskonnas mängiv Eesti koondislane Merike Anderson osaleb kolmest Belgia klubist moodustatud Wallonia Basketi ridades ka EuroCupil.

Esimeses G-alagrupi kohtumises alistati 76:67 Slovakkia klubi MBK Ruzomberok. Anderson alustas algviisikus ja sai mänguaega 25 minutit. Eestlanna arvele jäi 8 punkti, 3 lauapalli, 2 korvisöötu, 1 pallikaotus ja 4 viga. Andersoniga koos Castors Braine´is mängiv Celeste Trahan-Davis tõi võitjatele 23 punkti ja 11 lauapalli. Stefanie Murphy oli Ruzomberoki parim, tuues 21 punkti, kirjtab basket.ee.

Wallonia Basket on moodustatud kolmest Belgia klubist, lisaks Andersoni tööandjale on seal mängijaid Point Chaud´i ja Spirou Monceau´ klubidest.

Ruzomberok osales samas eurosarjas ka eelmisel hooajal ja jõudis poolfinaali. Lisaks kuuluvad G-alagruppi Pinkk Pecsi 424 Ungarist ja Tarbes Gespe Bigorre Prantsusmaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles