ManU staarile meelega peale astunud sakslane teenis mängukeelu

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sascha Riether (keskel, valges) kõnealuses intsidendis.
Sascha Riether (keskel, valges) kõnealuses intsidendis. Foto: video / you

Möödunud laupäeval Inglismaa jalgpalli kõrgliigas toimunud Fulhami ja Manchester Unitedi vahelises mängus ManU noorele staarile Adnan Januzajle meelega peale astunud Fulhami mängumees Sascha Riether sai Inglismaa jalgpalliliidult (FA) teada oma karistuse: 30-aastane sakslane peab vahele jätma kolm mängu.

Mängukeelu tõttu ei saa Riether kaasa teha Fulhami kohtumistes Liverpooli, Swansea City ja West Hamiga. Inetu teoga hakkama saanud sakslane esitas ka avaliku vabanduse. «Tahan öelda Adnan Januzajle, et palun vabandust,» ütles Riether. «See polnud üldse minu tavalise käitumise moodi ja oskan öelda ainult seda, et frustratsioon sai minust võitu. Tahan ühtlasi vabandada meeskonnakaaslaste, fännide ja kõikide klubiga seotud inimeste ees. Ma aktsepteerin oma tegude tagajärgi ning loodan tagasi väljakule naastes selle selja taha jätta,» lisas Riether.

Kõnealune intsident jäi mängukohtunike poolt nägemata, ent see tuvastati hiljem video pealt. Inglismaa liigas kehtiva uue reegli järgi võib kohtunike poolt nägemata jäänud olukordades vääralt käitunud mängijaid karistada ka videokorduste põhjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles