Probleemid Bayernis: meeskonna üks tugitala läheb taas operatsioonile

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastian Schweinsteiger.
Bastian Schweinsteiger. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi andis teada, et nende keskväljamees Bastian Schweinsteiger peab taas minema hüppeliigesega operatsioonile.

29-aastane Schweinsteiger käis hüppeliigest opereerimas alles juunikuus pärast Bayerni hooaja lõppu. Sakslane naasis uue hooaja alguseks küll Bayerni ridadesse, ent on näidanud enda kohta üsna kõikuvat vormi.

Bayerni arst Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt diagnoosis regulaarse kontrolli käigus, et Schweinsteigeri parema jala hüppeliigesel leiab aset operatsioonijärgse luustumise suurenemine. «See viitab mehaanilisele kõõlusepõletikule,» lisas Müller-Wohlfahrt.

Klubi kodulehe ametliku teadaande järgi ei ole Schweinsteiger terve ning seetõttu pole tal enam võimalik treeningutel ja matšidel osaleda, sest mees peab minema operatsioonile. Bayern pole teada andnud, millal on oodata Schweinsteigeri naasmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles