Hispaania jalgpallikoondis kutsus meeskonda viienda brasiillase

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Atletico ründestaar Diego Costa tõmbab peagi selga ka Hispaania koondise särgi.
Madridi Atletico ründestaar Diego Costa tõmbab peagi selga ka Hispaania koondise särgi. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise peatreener Vicente del Bosque kutsus novembris toimuvateks sõpruskohtumisteks koondisesse ka Madridi Atletico ründaja Diego Costa, kes sai alles suvel Hispaania kodakondsuse.

Costa sai novembriks kutse ka Brasiilia koondisesse, kuid oma sünnimaad ta enam esindada ei soovi ja edaspidi loodabki ta teha tegusid Hispaania koondise ridades. Hispaania kohtub novembris sõpruskohtumistes Ekvatoriaal-Guineaga ning Lõuna-Aafrika Vabariigiga, kirjutab Reuters.

«Ta on täitnud kõik vajalikud nõudmised Hispaania koondise esindamiseks ja ta on väga heas vormis,» sõnas del Bosque.

Costast saab seega viies brasiillane, kes esindanud Hispaania koondist, varasemalt on selleni jõudnud Heraldo Becerra, Catanha, Donato ja Marcos Senna.

Üle pika aja on taas koondises poolkaitsja Xabi Alonso, kes vahepeal ei saanud trauma tõttu rahvusesindust aidata. Sel korral jääb trauma tõttu koondisemängudest kõrvale Gerard Pique, puhkust antakse veel Xavile ja valikusse ei mahtunud Londoni Chelsea ründaja Fernando Torres, keda praegu segab samuti kerge vigastus.

Hispaania koondise koosseis:

Väravavahid: Victor Valdes (Barcelona), Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Napoli).

Kaitsjad: Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Alberto Moreno (Sevilla), Juanfran (Atletico Madrid), Javi Martinez (Bayern Munich), Inigo Martinez (Real Sociedad), Nacho Monreal (Arsenal).

Poolkaitsjad: Sergio Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Koke (Atletico Madrid), Andres Iniesta (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Cesc Fabregas (Barcelona), Jesus Navas (Manchester City).

Ründajad: Alvaro Negredo (Manchester City), Pedro Rodriguez (Barcelona), David Villa (Atletico Madrid), Juan Mata (Chelsea), Diego Costa (Atletico Madrid).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles