Tammeka mäng elu ja surma peale viidi üle Elvasse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka meeskond.
Tartu Tammeka meeskond. Foto: Rein Murakas

Homne Eesti jalgpalli meistriliiga kohtumine Tartu Tammeka ja Nõmme Kalju vahel on viidud Tamme staadioni mängukõlbmatu seisukorra tõttu üle Elva linnastaadionile.

«Kahjuks ei ole hetkel Tartu Tamme staadion piisavalt heas seisukorras, mistõttu otsustasime mängu asukohta muuta. Kui kolmapäeval pidi Tartu kodumängu pidama pealinnas Sportland Arenal, siis seekord jääb mäng ikka lõunasse,» lausus EJLi peadirektor Tõnu Sirel.

Seoses mängupaiga muutumisega toimub muutus ka Postimehe teleülekandes. Tehnilistel põhjustel näitame Tammeka-Kalju kohtumise asemel viimasest voorust mängu FC Flora ja Sillamäe Kalevi vahel, mis algab Lilleküla staadionil kell 14.

Lisaks toimub Paide Linnameeskonna ja JK Tallinna Kalevi vaheline kohtumine Paide linnastaadioni asemel Paide kunstmurustaadionil. Mõlemas kohtumises on palju mängus, sest Tammekal on kogutud 32 punkti, Tallinna Kalevil 34 ning Infonetil, kes mängib kodus Narva Transiga, 35 punkti. Tammekat, Infonetti ja Tallinna Kalevit ohustavad üleminekumängud.

Kõik viimase vooru kohtumised algavad homme kell 14. Lisaks eelmainitutele peavad Salme staadionil, kus kroonitakse ühtlasi liigavõitja ja antakse kätte meistrikarikas, oma liigahooaja viimase kohtumise FC Kuressaare ja Tallinna FC Levadia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles