FIFA president välistas 2022. aasta MMi korraldamise jaanuaris ja veebruaris

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIFA president Sepp Blatter
FIFA president Sepp Blatter Foto: SCANPIX

Rahvusvahelise Jalgpalli Liidu FIFA president Sepp Blatter teatas, et 2022. aasta jalgpalli MM ei toimu kindlasti jaanuaris ja veebruaris. Teatavasti ei soovita Kataris MMi suvel pidada ja seega otsitakse teisi võimalusi.

«2022. aasta MM saab ainult toimuda novembris või detsembris, kindlasti ei saa see toimuda jaanuaris või veebruaris. Peame vaatama, kuidas saame 2022. aasta MMi talvel pidada, kuid võimalikud on vaid november ja detsember,» sõnas Blatter Abu Dhabis toimunud pressikonverentsil.

Eelmisel kuul teatas FIFA, et nad konsulteerivad klubide, liigade, mängijate ja kontinentide alaliitudega, et leida 2022. aasta MMi korraldamiseks parim aeg. FIFA tegutsemist jälgib hoolikalt ka Rahvusvaheline Olümpiakomitee ROK, kuna nad kardavad, et talvine jalgpalli MM võib röövida tähelepanu 2022. aasta taliolümpialt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles