Sillamäe pani pronksisele hooajale võiduka punkti

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Tänasega tõmmati joon alla Eesti jalgpalli meistriliiga hooajale. Postimees tõi 36. voorust lugejate-vaatajateni otsepildi mängust FC Flora ja Sillamäe Kalevi vahel, kus 3:0 võidu teenis Sillamäe. Ülejäänud mängudes alistas Levadia Kuressaare 4:2, Nõmme Kalju oli Tartu Tammekast üle 3:0 ja Infonet viigistas 2:2 Narva Transiga.

Postimehe ülekanne on järelvaadatav.

Kuigi Flora fännid ja neutraalsed jalgpallifännid lootsid, et viimases voorus näeme heitlust pronksi peale, siis Sillamäe kindel mäng tõi neile medalid juba enne viimast kohtumist. Viimase vooru eel on kaht meeskonda lahutamas neli punkti.

Sellel hooajal on meeskonnad kohtunud neljal korral – kolmel korral liigas, kus Sillamäe on kahel korral võitnud tulemusega 2:1 ning korra on 3:0 olnud parem Flora parem. Meeskonnad kohtusid ka karikasarja 1/32 finaalis, kus Flora võitis võõrsil 1:0.

Viimati oli Sillamäe võõrsil lausa 9:0 üle Tallinna Kalevist ning Flora alistas Tartus 4:0 Tammeka.

Flora peatreener Norbet Hurt: «Sillamäe on kindlasti väga hea koosseisuga. Neil on kogenud mängijad, kes mängivad väga enesekindlalt – treener on nad hästi käima saanud ja tundub, et selline hea keemia on neil. Nad mängivad loovat ja lühikese sööduga jalgpalli, mis teeb teiste meeskondade elu raskeks. Oleme väga konkreetses töörütmis ja ei räägi liiga palju teisipäevasest karikamängust Levadiaga. Teeme heas mõttes oma rutiinset tööd ja usun, et kõige tähtsam on praegu võtta samm korraga. Küll me oma otsused teeme lähtuvalt mõlemast mängust.»

Flora poolkaitsja Andre Frolov: «Viimane mäng ja kuigi midagi koha mõttes mängus pole, tahame hooaja väärikalt lõpetada – näidata, et oleme tugev meeskond ja Sillamäe koduväljakul alistada. Sillamäe on tänavu väga ilusat jalgpalli mänginud ning võib-olla hooaja alguse ebastabiilsus läks neile maksma veelgi kõrgema koha. Pingevabalt tuleb vahest just see parem pool meil välja – mängijad mängivad julgemalt ja midagi kaotada ei ole meil siin.»

Sillamäe abitreener Vadim Dobiža: «Viimane mäng meie ja FC Flora vahel on mäng prestiiži nimel. FC Flora püüab alati näidata ilusat kombinatsioonidega jalgpalli. Arvan, et tuleb hea vastasseis. Püüame edukalt mängida ja tõestada, et me paikneme liigatabelis kolmandal kohal õigustatult.»

Sillamäe kaitsja Igor Dudarev: «Viimane mäng toimub Tallinnas FC Flora vastu. Väga hea, et see mäng ei otsusta mitte midagi. Ühelt poolt võime mängida rahulikult, teiselt poolt tahaks võita. Teame, et Flora valmistub kohtumiseks väga tõsiselt ning me püüame samuti lahingu anda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles