Madridi Reali peatreener: fännidele ei meeldi meie mäng

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti kommenteeris ajalehele Marca oma meeskonna hetkevormi ning pidi tunnistama, et fännid vilistavad neid välja, sest neile ei meeldi Reali meeste esitused.

«Publik vilistab, sest neile ei meeldi meie mäng,» tunnistas Ancelotti lihtsalt. «Meistrite liigas läheb meil hästi, teeme head tööd ja tulemused on ka head, aga sama ei saa kahjuks öelda Hispaania liiga seisu kohta,» kommenteeris Reali juhendaja olukorda, kus Madridi Real on hetkel tabeli kolmandal real.

Samas väitis Ancelotti, et täna eesootav kohtumine Real Sociedadiga on just paras mäng, et fännide arvamust ümber pöörata. «Real Sociedad on hea meeskond ja nad on väga ohtlikud. Nende võitmine ei saa olema kerge. See on meeskonnale heaks testiks, sest peame näitama head mängu ning loodetavasti ka suudame seda teha,» rääkis Ancelotti.

Hispaania liigat on juhtimas Barcelona, kellel on koos 34 punkti. Teisel kohal on 33 silmaga Madridi Atletico ning kolmandal kohal 28 punkti kogunud Real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles