Murray kritiseeris dopingureegleid rikkunud serblast

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray.
Andy Murray. Foto: SCANPIX

Briti tennisist Andy Murray kommenteeris hetkel tennisemaailmas päevakorras olevat Viktor Troicki dopinguskandaali ning avaldas arvamust, et serblane käitus dopinguproovi edasi lükates ebaprofessionaalselt.

Troick teenis esialgu 18 kuu pikkuse võistluskeelu, sest soovis aprillis toimunud Monte Carlo turniiril anda halva enesetundetõttu  vereproovi päev hiljem, kui dopinguametnik seda küsima läks. Käesoleva nädala alguses vähendati serblase karistust 12 kuuni ning nii Troicki kaasmaalne Novak Djokovic kui ka maailma esireket Rafael Nadal kommenteerisid juhtunut, öeldes, et neil on Troickist kahju ning nad usuvad tema süütust.

Veidike teisel arvamusel oli tänavuse Wimbledoni turniiri võitja Andy Murray, kelle hinnangul oli Troick ise juhtunus süüdi.

«Me ei tea, kas mängijad olid tahtlikult petmas või mitte, ning ma ei usu, et kumbki neist tegelikult oli, aga nad mõlemad käitusid ebaprofessionaalselt,» kommenteeris Murray nii Troicki kui samuti dopinguskandaali sattunud Marin Cilici kohta.

Troick on juhtunust muserdatud ning kinnitas, et toimunule järgnenud periood on tema jaoks elu halvim aeg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles