Kurioosum: Nõmme Kalju meeskond sõitis mängule fännide autodes

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju meeskond jätkas teekonda mängule fännide autodes.
Nõmme Kalju meeskond jätkas teekonda mängule fännide autodes. Foto: Erakogu

Eesti jalgpalli meistriliiga tänase viimase vooru kohtumine Tartu Tammeka ja Nõmme Kalju vahel toimub läbi suurte raskuste - kui esmalt sundis Tamme staadioni vettinud väljak kohtumise üle viima Elvasse, siis hädadest ei jäänud puutumata ka Kalju meeskond.

Nimelt purunes Tallinnast Elva poole sõitu alustanud Kalju meeskonna bussil Adaveres rehv. Kiire kõne mängu inspektorile tõi selguse, et kohtumist on võimalik edasi lükata maksimaalselt 15 minutit, selle aja ületamine toob aga Kaljule kaasa tehnilise kaotuse.

Nii rehvi parandamine kui ka uue bussi tellimine oleks Kalju lootuse mängule jõuda nurjanud, ent kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem - meeskonnale jõudsid appi nelja autoga samuti Elva poole sõitnud Kalju fännid. Kalju fännikoordinaatori Urmas Pardase sõnul oli ütlematagi selge, et meeskond on tähtsam kui poolehoidjad. Lahendus lihtne: fännid ronisid autodest välja, Kalju peatreener Igor Prins komplekteeris maantee ääres hetkega algkoosseisu, 11 meest pluss peatreener ise mahutati autodesse ja teekond Elva poole jätkus. Ülejäänud koosseis koos fännidega jäi Adaverre ootama, kuniks buss taas sõidukorda saadakse.

Kalju ja Tammeka mäng algab Elvas kell 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles