UEFA lükkas Bayerni kaebuse tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery
Franck Ribery Foto: SCANPIX

Euroopa jalgpalliliit UEFA lükkas tagasi Müncheni Bayerni kaebuse, et nende mängijale Franck Riberyle määratud kolmemänguline võistluskeeld oli ebaõiglane. Nüüd kavatseb Saksamaa klubi pöörduda Spordi arbitraažikohtu (CAS) poole.

 

Sellise karistuse CAS’ile kaebamine on üsna ebatavaline, ent Bayerni arvates oli karistus liiga karm ning nende sõnul on Ribery väga kurb, et peab Meistrite liiga finaalist eemale jääma, vahendab Reuters.

Ribery teenis üle-eelmisel nädalal poolfinaali avamängus Lyoni vastu 37. minutil punase kaardi, kuna tegi Lisandro Lopezi vastu vea ja jäi seetõttu eemale eelmisel nädalal peetud korduskohtumisest. UEFA otsustas, et tegemist oli tõsise veaga ning määras mehele kolmemängulise võistluskeelu, mis tähendab, et tal tuleb vahele jätta ka 22. mail peetav finaal Interi vastu ning järgmise hooaja avamäng.

«Me võitleme edasi,» lubas Bayerni esimees Karl-Heinz Rummenigge. «Ma pole UEFA otsusega rahul ja pöördume nüüd CAS’i poole.»

«See, et ta sellise vea pärast Meistrite liiga finaalist eemale peab jääma, on liiga karm karistus,» lisas Rummenigge. «Sellise vea eest karistatakse ühemängulise keeluga, see on UEFA enda reegel, aga nüüd vaatasid nad ise reegleist mööda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles