Eclex/1182 ja Audentese SG/Noortekoondis on ühisliiga tabeli tipus

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laina Mesila-Kaarmann (palliga).
Laina Mesila-Kaarmann (palliga). Foto: basket.ee/Argo Luigas

Naiste korvpalli Eesti-Läti ühisliigas peeti täna Eesti naiskondade osalusel neli mängu.

Päeva esimeses kohtumises sai Eclex/1182 72:54 jagu Läti Ülikoolist ning jätkab liigas täisedu kaheksa võiduga esikohal. Laina Mesila-Kaarmann tõi võitjatele 22 punkti ja 6 lauapalli, Annika Köster lisas 20 punkti ja 10 lauapalli. Läti Ülikooli naiskonna kasuks viskas Eva Pavlovska 18 punkti ja sai kätte 12 lauapalli

Tallinna Ülikool pidi tunnistama RSU/Merksi 61:53 paremust. Pirgit Püü oli Eesti klubi parim 24 punkti, 6 lauapalli ja 4 korvisööduga, Kerttu Jallai lisas 13 silma ja 6 lauapalli. RSU/Merksi ridades viskas Kate Aizsila 15 punkti. Tallinna Ülikoolil on kirjas kaks võitu ja kolm kaotust ja hetkel ollakse liigatabelis seitsmendal kohal.

Audentese SG/Noortekoondis alistas 70:61 Vega 1/Liepaja. Trine Kasemägi viskas Audentese parimana 20 punkti ja võttis 11 lauapalli, Kadri-Ann Lass lias 15 silma ja 7 lauapalli. Lätlannade edukaim skooritegija oli Alexandra Stelfox 17 punkti ja 15 lauapalliga. Audentesel on liigatabelis kirjas viis võitu ja üks kaotus ja see annab Eclexi järel teise koha.

Päeva viimases mängus kohtusid AmEst Rapla ja Läti U16 koondis. Lätlannad said 65:48 võidu. Raplale tõi Kerli Haas 21 punkti, Kaia Kosk lisas 9 silma ja 5 söötu. Võitjate edukaim skooritegija oli Ivanda Hudjakova, kes viskas 15 punkti ja sai kätte 10 lauapalli. Rapla on liigatabelis ühe võidu ja kuue kaotusega kuuendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles