Video: Zlatan vastas kübaratriki teinud Ronaldole suure duelli eel samaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Eelootaval nädalal rahvuskoondiste tasandil jalgpalli MMile pääsejat selgitama asuvad Zlatan Ibrahimovic ja Cristiano Ronaldo särasid eile mõlemad koduliigas.

Kui Ronaldo lõi Madridi Reali eest kübaratriki ja vedas meeskonna 5:1 võidule Real Sociedadi üle, siis võlgu ei jäänud ka Ibrahimovic, sepistades PSG 3:1 võidumängus Nice'i üle samuti kolm tabamust. Seejuures lõid mõlemad superstaarid oma teise värava penaltist ning said kolmanda tabamuse kirja mängu 76. minutil.

Rootsi ja Portugal lähevad tuleval suvel Brasiilias toimuva MMi valikturniiri otsustavas faasis omavahel vastamisi 15. ja 19. novembril. Esimene kohtumine peetakse Portugalis, kordusmäng Rootsis.

Ibrahimovic on löönud sel hooajal PSG eest 15 mänguga 14 väravat, lisaks on tal kirjas viis väravat ka koondise eest. Läinud hooajal Prantsusmaa meistriks tulnud klubi on seejuures kõiki sarju arvesse võttes viimased 33 mängu järjest kaotuseta püsinud. Liigatabelis teisel kohal olevat Lille'i edestatakse nelja punktiga.

Ronaldo võib aga kiidelda veel säravama statistikaga - selle hooaja 17 mängus on ta Madridi Reali eest jala valgeks saanud tervelt 24 korda. Pisut enam kui nelja hooajaga on portugallasel Reali särgis jätkuvalt kirjas rohkem väravaid (225) kui mänge (216).


παριςνις ourmatch.net
by ourmatch
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles