Jalgpalli meistriliigat käis vaatamas 13 protsenti rohkem publikut

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Levadia, 2013. aasta Eesti meister jalgpallis.
Tallinna Levadia, 2013. aasta Eesti meister jalgpallis. Foto: Irina Mägi

Laupäeval lõppenud jalgpalli Eesti meistriliiga hooaega külastas ühtekokku 38 753 pealtvaatajat, mida on 4435 võrra rohkem kui mullu.

Kõige rohkem fänne oli sel aastal kodumängudel Tartu JK Tammekal, kellele järgnesid Tallinna FC Flora ja Tallinna FC Levadia.

Seejuures lõpetas märtsist kuni novembrini väldanud hooajal kõige rohkem fänne tribüünidele toonud Tammeka liigatabelis 9. kohaga, mis tähendab, et tartlased peavad oma meistriliiga koha eest võitlema üleminekumängudel, kus vastaseks on Rakvere JK Tarvas.

Kodusel jalgpallihooaja üht tippsündmust, Evald Tipneri nimeliste karikavõistluste finaali vaatas 18. mail A. Le Coq Arenal 3521 inimest. 26. veebruaril Sportland Arenal aset leidnud vutihooaja avanud Superkarikafinaali jälgis kohapeal 608 huvilist.

Meeste jalgpallikoondist on sel aastal seni peetud 7 kodumängus vaatamas käinud 39 047 pealtvaatajat. Viimane kodumäng seisab koondisel eest 15. novembril, kui Lilleküla staadionil võõrustatakse Aserbaidžaani.

Naiste koondis pidas lõppenud aastal ühe MM-valikmängu, kus püstitati rahvusnaiskonna kodumängude publikurekord: septembris elas Eesti – Itaalia matšile kaasa 1717 huvilist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles