Ardo Kreegi koduklubi oli sunnitud lõpetama mängu pärast keskööd

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek rünnakul.
Ardo Kreek rünnakul. Foto: Toomas Huik

Võrkpalli Euroopa Meistrite liigas edasipääsuvõimalusi omav Pariisi Volley võitis oma publiku toel AS Cannes´i 3:1 (21, 23, -23, 22). Ardo Kreek aitas võitjameeskonda 9 punktiga (rünnakuprotsent 69), vahendab volley.ee.

Diagonaal Mory Sidibe sai kirja 31 punkti. Cannes´i keskründaja Dmitro Pašitski kogus 10 arvestusühikut. Mängu tegi ebatavaliseks aga üks sündmus, mille kohta volley.ee vahendab väljavõtet Ardo Kreegi facebooki lehelt: «Neljandas geimis seisul 12:12 kadus elekter, saal pime... Ootasime riietusruumis, et no kaua ikka... Ootasime poolteist tundi. Pool kaksteist öösel hakkasime uuesti sooja tegema, 00.13 sai mäng läbi ja 25:22 võit meile. Kuidas siis veel oma laupäevaõhtut sisustad...?»

Kolmanda võidu järjest lisas Prantsusmaa kõrgsarjas oma kontosse Arago de Sete, alistades seitsmendas voorus Rennes’i meeskonna 3:2 (-23, 22, -19, 28, 9), kuigi oli väga lähedal üks-kolm kaotusele. Keith Pupart oli võitjapoolel 15 punktiga üks resultatiivsemaid (rünnakuprotsent 48).

Rennes´i keskmängija Raimo Pajusalu istus seekord kauem pingil, sekkudes vaid kolmandas ja neljandas geimis, saagiks jäi kaks punkti. Jälle oli tõrjumatu leedu diagonaal Arvydas Miseikis (36 p), väga korraliku partii tegi ka läti temporündaja Viktors Korženevics (14).

Chaumontil on 17, Kreegi klubil teisena 15 ja Beauvais’l kolmandana 14 punkti. Puparti meeskond on seitsmes (10 p), Pajusalu oma üheksas (9). Naiste kõrgliigas kaotas Terville’i Florange eile Istres`le koduväljakul 0:3 (-31, -18, -13) ja on viie punktiga kümnes. Polina Bratuhhina tõi seitse ja tema õde Natalja viis punkti. RC Cannes`il on parimana 21 punkti.

Tugevakoosseisulises Türgi tippsarjas sai esimesed punktid tabelisse Kert Toobali klubi Toruli Gencler Birligi. Laupäeval kaotas Torul võõrsil Maliye`le 2:3 ja võitis eile kodus Tokat 3:0. Kert Toobal kommenteeris volley.ee-le: «Maliye’lt võetud punkt on kindlasti väga väärtuslik, Tokati vastu pidime kolm punkti saama. Üks meie tempomees on vigastatud, edaspidi peaksime seega ühe lisakäigu juurde saama. Graafik on suhteliselt tihe, homne mäng Cancayaga on jälle oluline – punkte oleks vaja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles