Piiri taga mängivad eestlannad olid võidukad

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson rahvuskoondise kohtumises Hollandiga.
Merike Anderson rahvuskoondise kohtumises Hollandiga. Foto: Rando Reining

Eesti korvpallikoondise liider Merike Anderson jätkab Castors Braine´i naiskonnaga Belgia meistriliigas heas hoos, nädalavahetusel alistati 86:57 Sint-Katelijne-Waver.

Anderson alustas tavapäraselt esiviisikus ja sai mänguaega 26 minutit. Eestlanna arvele jäi 13 punkti, 2 lauapalli ja 3 söötu. Naiskonna resultatiivseim oli Celeste Trahan-Davis, kes viskas 19 punkti ja sai kätte 13 lauapalli. Kaotajatele tõi Sara Leemans 18 silma. Castors Braine jätkab Belgia meistriliigas seni kaotuseta.

Inglismaa meistriliigas mängivad Maaja ja Maia Bratka aitasid Loughborough Student Ridersi 70:64 võidule Nottingham Wildcatsi üle. Maaja Bratka arvele jäi naiskonna parimana 16 punkti.

Viive-Kai Rebase Itaalia esiliigasse kuuluv koduklubi Udine alistas 56:50 Alghero Mercede naiskonna. Rebane vigastuse tõttu kaasa ei teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles