Selver ja Tartu on võidusoonel

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri mängijad.
Tallinna Selveri mängijad. Foto: Irina Mägi

Nädalavahetusel peeti Eesti-Läti ühisliigas 1. mänguvooru viimased kohtumised. Liigatabeli esimene ja teine ehk Tartu Bigbank ja Tallinna Selver said võidulisa. Tartu sai 3:0 jagu VK Biolars/Jelgavast, 3:2 oldi paremRTU/Robezsardzest.

«Liidrikoht on hetkel meeldiv tõdeda, aga homme juba ajalugu,» kommenteeris peatreener Andrei Ojamets hetkeseisu. Pühapäevane mäng oli juhendaja sõnul kasulik. «Jään ka 3:2 võiduga rahule, vahetusmehed tulid hästi mängu ja sain katsetada. See mäng näitas meile nõrgad kohad kätte,» ütles Ojamets.

Tartu ja Selver kohtuvad järgmisel nädalavahetusel omavahel. «Mõistagi tahaks sealt paremat tulemust kui eelmises omavahelises kohtumises, nendega läheb juba tõsisemaks pusimiseks,» lisas Ojamets.

Selver sai kaks 3:1 võitu - laupäeval alistati Pärnu ja pühapäeval TTÜ. «Jään rahule terve lõppenud nädalaga, kolmapäeval saime veel raske 3:2 võidu Jelgava Biolarsi üle,» sõnas Selveri peatreener Avo Keel. «Eks meil oli vahepeal väike langus ja nüüd läheb vormikõver taas üles. Kuna suvel olid kõik mängijad erinevate koondistega töös, siis millalgi pidi ka mõningane langus tulema,» sõnas Keel. «Kuigi tšehhide vastu mängis ilmselt rolli ka mõningane tasemevahe,» viitas juhendaja eurosarjas Tšehhi klubilt Dukla Liberecilt saadud kaotustele. «Tartu mäng annab juba parema vastuse, mis seisud meil on,» ütles Keel.

Kehvasti läks aga Pärnul, kes kaotas lisaks Selverile ka Ozolnieki Poliursile 2:3. Pärnakatel olid vigastuste tõttu puudu kapten Andrus Raadik, Meris Merisaar ja pühapäeval ka Kardo Kõresaar. Pärnu on tabelis 3., Rakvere 5., TTÜ 6. ja Võru 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles