Suur duell läheneb: Ronaldo või Zlatan jääb MMilt kõrvale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic ja Cristiano Ronaldo lähevad sel nädalal taas palliplatsil vastamisi.
Zlatan Ibrahimovic ja Cristiano Ronaldo lähevad sel nädalal taas palliplatsil vastamisi. Foto: SCANPIX

Sel nädalal tehakse algust 2014. aasta jalgpalli MMi Euroopa play-off’idega ja järgmise nädala teisipäevaks on selged viimased neli Euroopa riiki, kes järgmisel suvel Brasiilias mängivad.

Kindlasti on oodatuim Portugali ja Rootsi vaheline vastasseis, kus tulevad väljakule Cristiano Ronaldo ja Zlatan Ibrahimovic. Seega jääb üks nimetatud superstaaridest tuleval suvel toimuvast MMist kõrvale. Kui uskuda kihlveokontoreid, siis favoriidiseisuses on Ronaldo koos Portugali koondisega.

Samal ajal tõmbab endale pilke ka Atlandi ookeanis asuv saareriik Island, kes jahib oma esimest MM-piletit. Islandlaste teel seisab ees aga Horvaatia, kes on selles paaris selge favoriit.

Ülejäänud kahes paaris lähevad vastamisi Kreeka – Rumeenia ning Ukraina – Prantsusmaa. Duellide avamängud on kavas 15. ja kordusmängud 19. novembril.

Avalda arvamust, kes pääsevad MMile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles