Järgmine võitmatu venelane soovib lõpetada Klitško valitsemisaja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško oma meistrivöödega.
Vladimir Klitško oma meistrivöödega. Foto: SCANPIX

Profipoksi raskekaalu valitsev Vladimir Klitško alistas oktoobri alguses seni vaid võite tunnistanud venelase Aleksandr Povetkini ja jätkas nii WBA, IBFi, WBO ja IBO versioonide maailmameistrina. Juba praegu arutletakse selle üle, et kellest võiks saada võimsa ukrainlase järgmine vastane. Üheks tõsiseltvõetavamaks kandidaadiks on venelane Denis Boitsov.

Kui Povetkin oli enne Klitškoga kohtumist tunnistanud vaid võite, siis ka Boitsovi arvel on seni vaid võidud. Boitsov on profikarjääri jooksul pidanud 33 matši ja need kõik ka võitnud, nendest 26 on lõppenud nokaudiga, kirjutab boxingnews24.com.

27-aastane ja 185 cm pikkune Boitsov on vastavalt WBO edetabelile järgmine mees, kellel oleks õigus Klitškoga kohtuda. Esmalt peab venelane aga 23. novembril alistama kogenud Alex Leapai. «Praegu üritan ma selle peale mitte mõelda, et see võit viib mind tiitlimatšile,» sõnas venelane.

Klitško peab praeguste teadete kohaselt järgmise tiitlimatši märtsis, seni on kõige rohkem spekuleeritud võimaluse üle, et tema vastaseks saab bulgaarlane Kubrat Pulev. Võimalike konkurentidena on välja toodud ka Chris Arreola, Odlanier Solis, Carlos Takam, Malik Scott, Oleg Maskajev ja Andrei Rudenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles