Massa soovitus Räikkönenile: mine jõusaali

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa (paremal) ja Kimi Räikkönen.
Felipe Massa (paremal) ja Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Käesoleva vormel-1 hooaja järel Ferrari meeskonnast lahkuv Felipe Massa andis tiimiga liituvale Kimi Räikkönenile väärt nõuande.

Massa nõuanne puudutas peamiselt Räikköneni tulevast tiimikaaslast Fernando Alonsot, kellega soomlane pole varem ühes tiimis kihutanud. «Kimi ja Ferrari teavad teineteist väga hästi. Aga Fernandot ta nii ei tunne. Kui ta soovib seda teha, siis minu soovitus Kimile: mine kiirelt jõusaali!» lausus Massa väljaandele Gazzetta dello Sport.

Samal ajal kirjutavad nii Saksa väljaanne Auto Bild kui ka Itaalia uudisteportaal italiaracing.it, et Massa ise sõidab järgmisel hooajal Williamsis, viies meeskonda ühtlasi Petrobrasi sponsorrahad. «Kui ma kuskil sõidan, siis sellepärast, et olen hea sõitja. Mitte sellepärast, et kellegi eelarveauke täita,» lükkas Massa niisuguse arvamuse ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles