Lõpuks kindel: Massa leidis uueks hooajaks meeskonna

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Käesoleva hooaja järel vormel-1 sarjas Ferrari meeskonnast lahkuv brasiillane Felipe Massa on lõpuks leidnud uue meeskonna ning siirdub järgmiseks aastaks Williamsi tiimi.

Massa ja Williamsi koostööst on spekuleeritud juba varasemalt, ent täna kinnitas seda ametlikult ka Williamsi meeskond. Meeskonna teatel lahkub tiimist senine piloot Pastor Maldonado, keda seostatakse nii Lotuse, Force India kui ka Sauberi meeskonnaga, ning Williamsi uueks piloodiks saab just Massa.

Williams on Massaga sõlminud kolmeaastase lepingu.

«See on meeskond, mis võitleb meistritiitli nimel ja tahab saada häid tulemusi ning mul on väga hea meel olla osa sellest meeskonnast,» ütles Massa. «Arvan, et me võime olla väga edukad, ja usun, et see oli minu jaoks praegustest võimalustest parim valik,» lisas alates 2006. aastast Ferraris sõitnud Massa.

Williamsi teiseks piloodiks on soomlane Valtteri Bottas. Ferrarist lahkunud Massa asemel hakkab nende praeguse sõitja Fernando Alonso kõrval kihutama teine soomlane Kimi Räikkönen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles