Hunt: peame järgmises mängus võitma Brownsi maksku, mis maksab

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (vasakul).
Margus Hunt (vasakul). Foto: SCANPIX

Margus Hunt oli pettunud, kui Cincinnati Bengals kaotas NFLis peetud kohtumises lisaajal Baltimore Ravensile 17:20. «Väga valus kaotus, aga sellest tuleb õppust võtta ning edasisele keskenduda. Järgmises mängus Cleveland Brownsiga tuleb võit koju jätta maksku mis makasab, kui tahame play-offi pääseda,» rääkis Hunt Postimehele.

Hunt ei mõistnud, miks ta Ravensi vastu nii vähe mänguaega sai: «Nädala sees kulgesid treeningud suurepäraselt, lootsin, et saan rohkem platsile. Aga ma ei arvusta treeneri otsuseid vaid jätkan tööd ja loodan, et mind hakatakse rohkem usaldama.»

Samuti arvas Hunt, et saab edaspidi mängida taas oma tavapärasel positsioonil, äärekaitsjana. Kaitseliini kaskmise mehe Geno Atkinsi vigastuse tõttu nihutati Hunt keskele. «Bengals palkas kaks uut kaitsjat ja kui nad hakkama saavad, peaksin mina äärele tagasi minema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles