Pohlak: meie eelarve on koos ka ilma eurorahadeta

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak.
Aivar Pohlak. Foto: Toomas Tatar

FC Flora presidendi Aivar Pohlaku sõnul on olenemata Euroopasse pääsemisest või mittepääsemisest FC Flora eelarve tulevaseks aastaks koos ning eurosarja nõuete täitmiseks tuuakse lähiajal Norbert Hurda kõrvale PRO-litsentsiga abitreener, vahendab soccernet.ee.

Liigas tänavu neljandana lõpetanud Flora kohtub täna karikasarja kaheksandikfinaalis värske Eesti meistri Levadiaga ning peab eurosarja pääsemise lootuste säilitamiseks võitma.

Pohlaku sõnul ei ole Flora lõpetanud «Eesti oma Alex Fergusoni otsinguid», nagu lõppeva hooaja keskel välja käidi, kuid ideaalis suudetakse selline treener ise kasvatada. «Mingites tähendustes võime täna öelda, et FC Flora ülesehitamine algab otsast peale – eriti kui räägime organisatsiooni identiteedist ja kogukonnast, kes samastab ennast FC Floraga – samas on meil palju kogemusi ja teadmisi – näiteks kuidas käib lihtne tee tiitlini palgates kogenud treeneri ja kogenud mängijad ja mängides lihtsat ja vigu vältivat jalgpalli, aga me tahame enamat, ehitada üles oma jalgpallilise kontseptsiooni, kus eduni jõutakse läbi kindla nägemuse ja selle pikaajalise juurutamise. [...] Kui küsida, kas meil on eeskujusid, siis vastan, et jah on – näiteks Barcelona, aga mitte nende mängupildi, vaid mängijatüüpide poole pealt, vaadake mõne Meistrite Liiga mängu eel, kui kaamera näitab ülesrivistatud mehi, nende silmadesse ja te saate aru, mida silmas pean,» lausus Pohlak.

Pohlaku sõnul ei mõjutaks võimalik eurosarjast välja ja eurorahadest ilmajäämine klubi tulevikku. «Eelnevalt kirjeldatut saab klubi ellu viia seetõttu, et FC Flora eelarve aastaks 2014. on täidetud ja tasakaalus ka ilma eurorahadeta, ka 2013. aastal ei ole ükski tasu mängijatele/treeneritele/töötajatele päevagi hilinenud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles