Indiana püsib NBAs ikka löömatuna, Spurs samuti hoos

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Stephenson.
Lance Stephenson. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA näitasid läinud ööl jõudu nii idakonverentsi liider Indiana Pacers kui ka läänekonverentsis esikohta hoidev San Antonio Spurs, alistades vastavalt Memphise ja Philadelphia.

Kõik senipeetud kaheksa kohtumist võitnud Pacers oli Memphis Grizzliesist kodus üle 95:79, võitjate resultatiivseim oli 23 punktiga Paul George. Lance Stephenson sai aga 13 punkti, 11 lauapalli ja 12 korvisööduga kirja kolmikduubli. Memphisele tõi Marc Gasol 15 punkti.

Läinud hooaja finalist San Antonio sai võõrsil veel kindlamalt 109.85 jagu hooaja esimestes mängudes üllatanud Philadelphia 76ersist. Võitjate parim oli 18 punktiga Danny Green, Tony Parker jagas lisaks 13 punktile 9 korvisöötu.

Õhtu pikim mäng peeti Houstonis, kus kohalik Rockets sai alles teisel lisaajal 110:104 jagu Toronto Raptorsist. Jeremy Lin tõi võitjatele 31 ja James Harden 26 punkti, viimane lisas ka kümme korivsöötu. Dwight Howard viskas 18 punkti ja võttis koguni 24 lauapalli.

Ehmatuse elas üle Chicago Bulls, kes alistas küll 96:81 Cleveland Cavaliersi, ent kaotas viimasel veerandajal säärelihast vigastanud mängujuhi Derrick Rose'i. Esialgsete teadete kohaselt pole trauma siiski tõsine ja mullu tõsise põlvevigastusega hädas olnud Rose saab peagi väljakule naasta.

Teised tulemused:

Boston Celtics - Orlando Magic 120:105

Utah Jazz - Denver Nuggets 81:100

Portland Trail Blazers - Detroit Pistons 109:103

Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves 109:107

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles