Eesti meistriliiga dopingukontrolli tulemused olid negatiivsed

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doping.
Doping. Foto: SCANPIX

Oktoobri alguses Eesti jalgpalli meistriliigas teostatud dopingukontrolli tulemused olid negatiivsed: 12 uriiniproovist keelatud aineid ei leitud.

Testid korraldati Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) ja SA Eesti Antidoping koostöös 1. oktoobril Tartus pärast Tartu JK Tammeka – Tallinna FC Infonet kohtumist, 5. oktoobril Sillamäel pärast JK Sillamäe Kalev – Tallinna FC Levadia mängu ja samal päeval Tallinnas Nõmme JK Kalju – Tallinna FC Flora matšil.

Loosi tahtel käisid dopingukontrollis Andreas Raudsepp (Levadia), Markus Jürgenson (Flora), Jürgen Lorenz (Tammeka), Marius Cinikas (Sillamäe), Kassim Aidara (Sillamäe), Artur Pikk (Levadia), Brent Lepistu (Flora), Hidetoshi Wakui (Kalju), Alo Bärengrub (Kalju), Kristjan Tiirik (Tammeka), Andrei Kalimullin (Infonet) ja Oleg Valov (Infonet).

«Dopingukontrolli teostamine on alaliidu üks ülesannetest ja oleme seda viimastel aastatel regulaarselt korraldanud. Tegemist on ühe rutiiniga, millega tippsportlane peab alati arvestama,» selgitas EJLi peadirektor Tõnu Sirel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles