Valga alistas meistriliigas kahe punktiga Rapla

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait-Riivo Laane.
Rait-Riivo Laane. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti korvpalli meistriliigas alistas Valga Maks&Moorits 58:56 Tyco Rapla meeskonna.

Edi Sinadinovic tõi võitjatele 20 punkti, Viljar Veski lisas 14 silma ning Jonathan Dupree 11 punkti ja 12 lauapalli. Rapla resultatiivseimana viskas Rait-Riivo Laane 17 punkti, Ziga Fifolt ja Andre Pärn lisasid kumbki 12 punkti.

«Tegime kehvapoolse mängu täna. Olime rünnakul kehvad, alates viskeprotsentidest ja meile mitteomaselt oli teravust vähe. Lisaks saime vaid viis vabaviset, millest tabasime ühe. Lootsime rohkem eemalt visetele, mida ei tabanud. Kuigi lõpus oli võimalus mäng lisaajale viia, ei suutnud seda ära kasutada,» rääkis Rapla mänedžer Jaak Karp.

«Kuigi võitsime, tulevad need asjad meile siiski küllaltki raskelt. Sandis ei suuda kuidagi alguses meeskonda käima saada,» ei ole Valga mänedžer Antti Vasar siiani peatreeneriga rahul. «Peame olema õnnelikud, et võitsime. Nagu öeldakse, parem kehv võit kui ilus kaotus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles