Kubica: Schumacherilt oodati enamat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica
Robert Kubica Foto: SCANPIX

Vormelimaailma üks populaarsemaid jututeemasid on seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri comeback’i kesine algus – arutletakse, kas vanameister tegi naastes vea või mitte. Nüüd võttis sel teemal sõna ka Robert Kubica, kes tõdes, et Schumacherilt oodati enamat, kui ta siiani näidanud on.

Schumacher on tänavuse hooaja esimesel neljal etapil pidanud tunnistama noorema meeskonnakaaslase Nico Rosbergi paremust. Kuigi Kubica arvab, et peatselt leiab Schumacher taas oma tee võistlejaterivi etteotsa, usub ta, et vanameistril on praegu rasked ajad, vahendab Autosport.

«Oleme kõik üllatunud, et tal nii raske on, aga samas näitab see, et ta on ka inimene,» sõnas Kubica. «Ma ei ole küll seitset maailmameistritiitlit võitnud, aga ma tean, et kui on rasked ajad, muutub kõik väga keeruliseks. Aga kui pusletükid lõpuks kokku sobitada, muutub kõik lihtsamaks ja leiad taas kiiruse, mida ootasid.»

«Arvan, et kõik ootasid, et Michael oleks kohe algusest peale kõige tipus,» jätkas Kubica. «Paraku ei läinud nii, aga see polegi nii lihtne, kui tundub. See on hea näide sellest, et vormel-1 autoga polegi nii lihtne sõita kui arvata võiks, see on hoopis väga keeruline.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles