Tarvas meelitab Raadikut enda ridadesse

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Raadik tegi järjekordse kaksikduubli. Arhiivifoto.
Rain Raadik tegi järjekordse kaksikduubli. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber kinnitas, et on tõsistes läbirääkimistes seni klubita oleva tsentri Rain Raadikuga. Kas suvel Eesti koondises mänginud, ent EM-valikturniiri käigus vigastada saanud mees Tarvaga ühineb, selgub lähipäevil.

«Lisaks Raadikule on meil silmapiiril üks must mees – selline, kes sobib mängima kohtadel üks kuni kolm,» rääkis Sõber. «Mul on tunne, et see meeskond väärib tänavu veel rohkem panustamist. Seni oleme mänginud seitsme mehega, kuid ükskord võiksime jõuda ka selleni, et saame rahulikult kasutada kümmet meest.»

Tarvale kulub täiendus ära, sest meeskonna üks liidreid Rait Keerles peab vigastuse tõttu kolmeks kuni neljaks nädalaks platsilt eemale jääma.

Teisipäevases eurosarja kohtumises Dijoniga, usaldas Sõber algviisikusse Mihkel Kure, kes mängis lõpuks 25 minutit ja kogus selle ajaga 7 punkti ning 5 lauapalli.

«Minu enda jaoks polnud Mihkel mingi üllatuskäik – ta treenib väga tugevalt. Ilmselt ma midagi ikka oskan, kui suudan mõne mehe jälle üles tuua,» märkis Sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles