Enesekindel Ramos: Hispaania tuleb Brasiilias maailmameistriks

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos.
Sergio Ramos. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise kaitsja Sergio Ramos on järgmisel suvel Brasiilias toimuva MMi eel väga enesekindel ning väitis, et hispaanlased suudavad neli aastat tagasi Lõuna-Aafrikas teenitud MMi võitu kaitsta ja taas meistriks tulla.

Hispaania koondis, kes on teinud suurturniiridel puhta töö alates 2008. aastast, võites kaks EMi ja ühe MMi tiitli, on järgmise aasta turniiri eel üheks soosikuks. Ramos usub, et meeskond minevikku vaatama ei hakka ja suudab oma paremust tõestada ka seekord.

«Hispaania koondis tunneb end tiitlit kaitses väga enesekindlalt,» rääkis Ramos pressikonverentsil. «Meile saadaolevate mängijatega on seda (tiitlit kaitsta- toim.) teha veel lihtsam, kuigi teame, et me ei saa minevikus elada. Elame ajastul, kus on väga tihe konkurents väga heade mängijate vahel ja seetõttu peame kõik rohkelt pingutama, et lõplikku koondisenimekirja pääseda ja rahvusmeeskonda aidata. Lõuna-Aafrikas saavutatu oli väga raske ja meil seisab veel palju tööd ees,» lisas Ramos.

Hispaania koondist ootavad lähiajal ees sõprusmängud Ekvatoriaal-Guinea ja Lõuna-Aafrikaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles