Video: NBA mängumees hakkas motellis laamendama

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glen Davis.
Glen Davis. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA palliv Glen Davis sai hiljuti hakkama kummalise etteastega, kui asus ühes Orlando motellis laamendama ning seepeale kutsuti kohale politsei.

Orlando Magicu ridades mängiv Davis jäi motellis videolindile, kust on näha, kuidas NBA mees vaidleb öösel kell 4 ühe motelli töötajaga, kes on tõenäoliselt täitmas administraatori rolli. Kui motelli töötaja lahkub, kummardab Davis üle leti, tõmbab arvuti küljest lahti klaviatuuri ning viskab selle vastu seina. Seejärel kõnnib vihane korvpallur minema ja kaheksa minuti pärast saabuvad asja uurima politseinikud.

Väidetavalt otsustas Davis oma viha välja valada seetõttu, et motellis polnud enam ühtegi vaba tuba. Pärast kummalist intsidenti postitas Davis Twitterisse vabanduse. «Seoses reede öösel toimunud intsidendiga tahan siiralt vabandada oma käitumise pärast. Minu teguviisile ei ole ühtegi vabandust. Ilmselgelt käitusin ma valesti ja võtan selle eest vastutuse. Vabandan Magicu, oma fännide ja Orlando linna ees,» seisis NBA mehe vabanduses.

Praegusel hetkel Davis oma meeskonda aidata ei saa, sest taastub vigastusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles