Varrak: mingil perioodil kaotasime igasuguse teravuse

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Liis Treimann

BC Kalev/Cramo korvpalliklubi pidi täna Saku Suurhallis peetud Eurocupi kohtumises tunnistama Iisraeli suurklubi Haifa Maccabi 64:68 paremust. Peatreener Alar Varraku sõnul jäi mänguvõit teise poolaja taha.

Kalev alustas kodusaalis hästi ja võitis avapoolaja 45:28. Teisel poolajal aga mäng kahvatus, rünnakud hakkasid kokku jooksma ja nii mängiti suur eduseis maha ja võeti vastu neljapunktiline kaotus.

«Mingil perioodil kaotasime igasuguse teravuse. Vaatasime üksteisele otsa, et keegi teeb, aga keegi ei teinud,» oli Varrak pärast mängu nõutu. «Teise poolaja alguses otsisime rohkem jälle korvi alla palli, aga sealt tulid paar pallikaotust ja siis kerkis probleemiks see, et tagamängijad ei suutnud teravust luua. Nii me seisimegi palliga seal kolmemeetrijoone taga,» nentis Varrak.

Hoolimata valusast kaotusest jagus Kalevi peatreeneril oma mängijatele ka kiidusõnu. «Naljakas on kaotuse järel midagi positiivset otsida, aga iseenesest me ei mänginud ju pahasti, täitsa hästi tuli välja. Mängida Iisraeli meistri vastu esimene poolaeg nii, nagu me mängisime – mul on treenerina hea meel,» ütles Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles