Ametlik teade: McLarenis vabaneb hooaja lõpus sõitjakoht

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Perez.
Sergio Perez. Foto: AFP / Scanpix

Vormel-1 sarjas käesoleval hooajal McLareni meeskonnas kihutav Sergio Perez kinnitas seda, mida vastavates ringkondades juba tükk aega sahistati - järgmisel hooajal mehhiklane enam selles tiimis ei sõida.

23-aastane Perez liitus McLareniga selle hooaja algul, olles varem sõitnud kaks aastat Sauberis. McLaren teeb tänavu oma halvimat hooaega alates 1980. aastast - ei Perez ega tema meeskonnakaaslane Jenson Button ole ühelgi etapil lõpetanud kõrgemal viiendast kohast. Perez ise on sõitjate arvestuses 35 punktiga alles 12. kohal, Button aga 60 punktiga 9. tabelireal. Tiimide arvestuses on Mercedes viiendal kohal, lootuseta kõrgemale kerkida.

Perez andis oma Twitteri-postituses mõista, et on sunnitud meeskonna soovil lahkuma, kuid jäi samas tööandja suhtes viisakaks. «Soovin tiimile edaspidiseks vaid parimat. Jään alati McLareni fänniks, samal ajal otsin aga võimalusi jätkata konkurentsivõimelises meeskonnas, mis suudaks heidelda etapivõitude nimel,» lausus Perez.

Suursoosikusks McLareni põhisõitja kohale on viimase paari nädala jooksul kerkinud noor taanlane Kevin Magnussen, kelle isa Jan võistles kuninglikus sarjas 1990ndate aastate teisel poolel. Kevin Magnussen võitis tänavu Renault 3.5 vormelisarja, kus mullu kihutas ka eestlane Kevin Korjus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles