Madridi Real küttis külalistele Istanbulist Türgi sauna

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Rodriguez.
Sergio Rodriguez. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga tänases ainsas mängus näitas võimu Madridi Reali, kes purustas Istanbuli Anadolu Efesi koduväljakul koguni 103:57.

Real lükkas kõrgema käigu sisse teisel veerandajal, mis võideti 28:10, ning uuesti neljandal, kui visati 33 punkti türklaste 11 vastu. Võitjate resultatiivseim oli Ioannis Bourousis 17 punktiga, nii Jaycee Carroll, Nikola Mirotic kui ka Sergio Rodriguez lisasid 14 punkti. Rodriguezi arvele jäi veel ka 11 korvisöötu.

Reali poolel pääsesid platsile kõik koosseisu kuulunud 12 meest ja kõik said ka käe valgeks. Hispaania klubi pallurite mängijareitingu summa andis kogunumbriks 155 - see on Euroliiga ajaloo seitsmes tulemus ja viimati küündis mõni meeskond nii suure summani 2007. aastal. Nii kahe- kui ka kolmepunktiviskeid tabati enam kui 50-protsendilise täpsusega.

Anadolu Efesi parim oli 13 punktiga Scotty Hopson, Kostas Vasileiadis lisas 11 ja Stanko Barac 10 punkti. Real jätkab oma alagrupis viie vooru järel löömatuna, Anadolu Efes sai kolme võidu kõrvale teise kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles