Kingi koduklubi astus suure sammu liigakarika 16 parema hulka pääsemiseks

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink.
Tarmo Kink. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise juures viibiva Tarmo Kingi koduklubi Györi ETO kaotas eile Ungari liigakarikas küll esimesed punktid, kuid kindlustas sellest hoolimata sisuliselt alagrupist edasipääsu.

Kodumurul Soproni VSE käest saadud 1:1 viigipunkt lisas kolmele eelnevale võidule 10. punkti, mis tähendab, et grupis kolmandat kohta hoidev VSE on praktiliselt ohutus kauguses, vahendas Soccernet.ee.

Kahe meeskonna vahel on küll vaid kolm punkti, mis jätab VSE-le teoreetilise šansi, kuid selleks peab ETO mõlemad järelejäänud mängud kaotama ja VSE peab tagasi lööma üheksaväravalise väravate vahe. Nimelt on liidrikohal paikneval ETO-l jäänud mängida kaks, VSE-l aga üks kohtumine. 

Ungari liigakarika võistlustules oli eile ka Jarmo Ahjupera tööandja Ujpest, kes võttis vastu teise kaotuse viiest mängust ja minetas voor enne alagrupiturniiri lõppu edasipääsuvõimalused. Eestlane koosseisu ei kuulunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles