Hotellis laamendanud NBA mängumees sai klubilt trahvi

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glen Davis.
Glen Davis. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA Orlando Magicu ridades palliv Glen Davis sai oma koduklubilt trahvi selle eest, et otsustas ühes kohalikus motellis hiljuti asju loopida.

Davis jäi videolindile ühes Orlando ööbimisasutuses, kus 27-aastane mängumees proovis saada tuba, ent jäi pika ninaga. Seepeale haaras korvpallur administratsiooni laua tagant arvuti klaviatuuri, tõmbas selle masina küljest lahti ja virutas vastu seina.

Kuigi hiljem vabandas Davis Twitteri vahendusel, otsustas meeskond talle siiski trahvi määrata. Trahvisumma suurust pole avalikustatud.

«Me ei kavatse sellist käitumist aktsepteerida ega heaks kiita,» ütles Magicu peamänedžer Rob Henningan. «Nagu oleme varasemalt öelnud, siis kui mängija tõmbab selga Orlando Magicu vormi, esindab ta midagi rohkemat kui vaid iseennast. Ootame, et meie mängijad käituksid kogu aeg vastavalt teatud käitumisnormidele,» lisas Henningan.

Trahvi saanud Davis praegu meeskonda aidata ei saa, sest on kimpus vigastusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles