Video: Clippersi ja Thunderi mängumehed läksid väljakul kaklema

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oklahoma City Thunderi mehed (sinises) ja Clippersi mängijad omavahel tõuklemas.
Oklahoma City Thunderi mehed (sinises) ja Clippersi mängijad omavahel tõuklemas. Foto: SCANPIX

Täna öösel korvpalliliigas NBA Oklahoma City Thunderi ja Los Angeles Clippersi vahel peetud mängus läksid meeskonnad omavahel koguni käsipidi kokku.

Meeskondade kähmlus sai alguse sellest, et omavahel takerdusid OKC mängumees Serge Ibaka ning Clippersi ääremängija Blake Griffin. Selle peale reageeris Clippersi tuntud tülinorija Matt Barnes, kes tõukas Ibakat. Edasi asusid omavahel arveid klaarima kõik väljakul viibinud kümme mängumeest.

Kohtunikel läks olukorra lahendamiseks koguni seitse minutit ning selle tulemusena saadeti Ibaka ja Barnes väljakult lõplikult ära, Griffin teenis tehnilise vea. Kõige rohkem tundus juhtum ärritavat Barnesi, kes avaldas hiljem pahase postituse Twitteris. «Armastan oma meeskonnakaaslasi nagu perekonda, aga enam ma nende jobude eest välja ei astu! See s**t maksab mulle ainult raha,» oli Barnes pettunud.

Tulise kohtumise võitis seisuga 106:98 Clippers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles