Kreegi koduklubi langes kolmandaks

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek rünnakul.
Ardo Kreek rünnakul. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Prantsusmaa võrkpalli meistrivõistluste kaheksandas voorus alistas Raimo Pajusalu koduklubi Rennes Ardo Kreegi leivaisa Pariisi Volley, kes ühtlasi langes liigas kolmandaks.

Rennes oli Pariisi meeskonnast parem 3:2 (21, 25, -22, -21, 12). Pajusalu seekord punkte ei toonud, kuid sai kolmes geimis episoodiliselt platsile. Kreek kogus pariislaste leeris üheksa punkti, tema rünnakuresultatiivsuseks mõõdeti 64%, lisaks kolm õnnestunud blokki. Kohtumise suurima summa sai 25 punktiga oma nimele Rennes`i diagonaal leedulane Arvydas Miseikis, vahendas volley.ee.

Samuti Prantsusmaa kõrgliigas mängiva Keith Puparti koduklubi Arago de Sete pidi tunnistama 1:3 Chaumonti paremust. Pupart sai kirja seitse punkti.

Ülehomme (laupäeval) on vastamisi liider Chaumont ja kolmandaks langenud Pariis. Chaumont`l on 20, Ajacciol 17, Pariisil 16, Rennes`il kaheksandana 11, Setel kümnendana 10 punkti.

Türgi kõrgliigas sai Kert Toobali sõnul tähtsa võidu tema klubi Toruli Genclar, võites 3:1 (24, 20, -24, 16) Cancaya meeskonna. «Sellega on kaks lähemat konkurenti alistatud,» rõhutas Toobal, «kindlasti võtab see meil pingeid maha. Laupäeval kohtume suursoosiku Halkbanki ja kolmapäeval karikavõistluste veerandfinaalis Maliyega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles