Dortmund soovib Lewandowski asendada Hispaania koondise uue staariga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa.
Diego Costa. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi jääb suvel ilma oma ründestaarist Robert Lewandowskist ning klubi soovib poolakale leida väärilise asendaja. Saksamaa ajakirjanduse teatel soovib Dortmund meeskonda palgata Madridi Atletico ründestaari Diego Costa.

25-aastane Costa on tänavu olnud suurepärases hoos ja La Ligas on tal kirjas juba 13 tabamust, seejuures sai tänavu Hispaania kodakondsuse saanud brasiillane kutse ka Hispaania rahvuskoondisesse.

Sport Bild kirjutab, et Costa praeguses lepingus on kirjas ka väljaostuklausel, milleks on 24 miljonit eurot. Sport Bild väidab, et tegemist oleks Dortmundi jaoks taskukohase summaga. Seejuures kirjutab ajaleht, et Costa sooviks ise Dortmundiga liituda ja ta on juba suhelnud endiste Saksamaa klubi mängijate Dede ja Marcio Amorosoga.

Praegu peetakse juba suhteliselt kindlaks, et Costa lahkub suvel Atleticost. Lisaks Dortmundile tunnevad ründaja vastu huvi ka Londoni Chelsea, Londoni Arsenal ning Liverpool.

Lewandowski leping Dortmundiga lõppeb tänavuse hooajaga ja mees on andnud teada, et ta ei soovi seda pikendada. Tõenäoliselt liitub Lewandowski suvel Müncheni Bayerniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles