Tartu Jooksumaratonile oodatakse lustima ligi 2000 last

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastejooksudest osavõtt on Tartu jooksumaratonil olnud alarti väga aktiivne.
Lastejooksudest osavõtt on Tartu jooksumaratonil olnud alarti väga aktiivne. Foto: OVE MAIDLA/PM/SCANPIX BALTICS

Laupäeval toimuvad Tartus, Tähtvere Spordipargis 28. Tartu Jooksumaratoni lasteüritused. TILLUjooksule ja MINImaratonile ootavad korraldajad osalema ligi 2000 last, kes saavad läbida 400m, 850m või 1,7km pikkuse raja.
 

Staažikas Klubi Tartu Maratoni lasteürituste korraldaja ja kommentaator Veljo Lamp kutsub laupäeva nautima kogu perega. „Lisaks lastejooksudele toimub sel päeval ka Avatud Rada, mis teeb sündmusest tõelise kogu pere spordipäeva. Tartu Jooksumaratoni sündmused on rõõm liikumisest ja perega veedetud ühisest spordipäevast, millest võidavad kõik,“ sõnab Lamp, on näinud laste vahetut kaasalöömise rõõmu ja sära silmades juba tosin aastat.

TILLUjooksule antakse start kell 11:00, MINImaratonile 11:40. Kõiki väikeseid spordisõpru ootavad peale jooksmist medal ja diplom ning kosutust pakuvad limonaad ja jäätis. Peale lastejookse saavad suuremad nautida Avatud Rada, mida saab läbida joostes või kepikõndi tehes. Lastejooksudel osalemine on kõigile tasuta, kuid registreerida tuleb www.tartumaraton.ee või enne jookse kohapeal.

Pühapäeval ehk 28. Tartu Jooksumaratoni põhipäeval toimuvad lastejooksud ka Otepääl ja Elvas. Otepää lastejooksu stardipauk kõlab 10:00 ja valida saab distantside 250m ja 500m vahel. Elva lastejooks 500m algab 11:30.

28. Tartu Jooksumaratoni põhidistantsidele 23km ja 10km antakse start pühapäeval. 23km jooksjad ja kepikõndijad saavad lähte Otepääl Tehvandi Spordikeskuse staadionil ja finišeeruvad 10km stardi- ja finišipaigas Elvas, Tartumaa Tervisespordikeskuses. Et spordirõõmu saaks nautida kogu pere, saavad emad Elvas oma väikesed spordisõbrad jätta Lastefondi vabatahtlike ja maskott Mõmmiku valvsa pilgu alla ja ise 10km rajale minna. Lapsi lõbustab ka Airfun batuut.

Korraldajad tuletavad meelde, et eribusside piletid tasub kindlasti soetada eelmüügist sarnaselt finišiparkla pääsmega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles