Zlatan või Ronaldo? Avavaatus juba homme!

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Zlatan Ibrahimovic lähevad koondisesärgis pallimurul vastamisi.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Zlatan Ibrahimovic lähevad koondisesärgis pallimurul vastamisi. Foto: SCANPIX

Homme tehakse algust 2014. aasta jalgpalli MMi Euroopa play-off’idega. Kõige põnevamas duellis lähevad vastamisi Rootsi ja Portugal ehk pikkisilmi oodatakse rootslaste staari Zlatan Ibrahimovici ja portugallaste tähe Cristiano Ronaldo vastasseisu.

Viimasel ajal on mõlemad mehed olnud suurepärases hoos ja nädalavahetusel said mõlemad koduklubi eest kirja kübaratriki. Ronaldo lõi kolm väravat Madridi Reali 5:1 võidumängus Real Sociedadi vastu ning Ibrahimovic sai kolm tabamust kirja PSG 3:1 võidumängus Nice’i üle.

«Me räägime kahest maailma tippmängijast, kellel on parasjagu käsil karjääri ühed parimad ajad,» sõnas Portugali koondise äärepoolkaitsja Silvestre Varela Reutersile.

«Minu hinnangul on Zlatan number üks, kuna ta kuulub minu meeskonda,» võrdles Rootsi koondise peatreener Erik Hamren kahte tähtmängijat. «Siiski on ka Ronaldo väga hea jalgpallur. Teda võib väljakul 85 minutit hoolikalt katta, kuid seejärel võib ta lihtsalt lüüa kaks väravat.»

«Nad on meist pikemad ja füüsiliselt tugevad. See ei kehti vaid standardolukordade kohta, vaid ka nende mängustiili kohta, kui otsitakse kahte tugevat ründajat,» viitas Portugali koondise juhendaja Paulo Bento rootslaste ründajatele Ibrahimovicile ja Johan Elmanderile.

Rootsi ja Portugal peavad play-off’i esimese kohtumise homme Lissabonis, kohtumine algab Eesti aja järgi kell 21.45. Korduskohtumine peetakse teisipäeval Solnas samuti kell 21.45 ning siis saab selgeks, kas suvisel MMil saab näha Ronaldot või Ibrahimovici.

Teistes play-off’i paarides on vastamisi Kreeka – Rumeenia, Island – Horvaatia ning Ukraina – Prantsusmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles