Vettel kiitis rallis läbi murdnud Kubicat

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica Suurbritannia rallil
Robert Kubica Suurbritannia rallil Foto: SCANPIX

Vormel-1 maailmameister Sebastian Vettel hoiab pöialt sellel nädalavahetusel WRC-sarjas debüteerivale endisele kolleegile Robert Kubicale.

Sellel hooajal WRC2 sarja maailmameistriks tulnud Kubica osaleb Suurbritannia rallil Citroeni masinaga. Vetteli sõnul hoiab ta Kubicale pöialt ning jälgib huviga rallimaailmas toimuvat.

«Soovin talle kõike paremat. Hea on näha, et ta jätkab sama innukalt, nagu väikse poisina, mil me esmakordselt kohtusime,» rääkis Vettel. «Ta oli ja on suurepärane võidusõitja, kuid kahjuks pidi ta vigastuse tõttu vormel-1 karjääri lõpetama.»

Vetteli sõnul jälgis ta terve hooaja vältel Kubica tegemisi ning endisel konkurendil läks WRC2 sarjas tema sõnul väga hästi. «Nüüd saab ta võisteleda koos suurte poistega ja vaatan huviga, kuidas tal läheb,» ütes Vettel.

Pärast kolme kiiruskatset hoiab Kubica Suurbritannia rallil 7. kohta, kaotust liidrile Sebastien Ogierile on kogunenud 35 sekundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles