Treener Ottosonist sai hetkega kohalik

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Ottoson ja Karl-Martin Rammo kohalikul turul.
Rein Ottoson ja Karl-Martin Rammo kohalikul turul. Foto: Erakogu

Omaanis Al-Musannah Sports Citys valitsevad tingimused on Laseri MMi alustava Karl-Martin Rammo sõnul suurepärased ja lubavad keskenduda peamisele.

 «Võistlus pole veel alanud, seega ei oska merel korralduslikku poolt kommenteerida. Siiani on kõik olnud suurepärane. Omaan on pannud kohaliku purjetamise alla palju raha, et purjespordi kaudu riiki promoda, ja see paistab ka välja: elame uhkes hotellikompleksis, paadid on hotellitoast 50 sammu kaugusel ja slipp, et merele saada, veel umbes sama palju,» kirjeldab ta sealseid tingimusi.

Ka kohalik toit Rammot ei hirmuta – rikkalik hommikusöök on hotellihinna sees ja ülejäänud toit valmistatakse ise. «Söök suurt ohtu ei kujuta, veidi tuleb silmad lahti hoida ja vaadata, mida endale sisse ajad, osa poisse on toidumürgituse otsa juba komistanud,» teab ta rääkida.

Võistluskohast 100 km kaugusel asuvat Muscati linnas kohaliku eluoluga tutvumas käis Rammo koos oma treeneri Rein Ottosoniga, kellest hetkega kohalik sai. Nimelt sai treener turult endale pähe kohaliku traditsioonilise peakatte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles