Ukrainalt sugeda saanud Prantsusmaa pole usku kaotanud

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukrainlased surusid Franck Ribery ja Prantsusmaa vastu muru
Ukrainlased surusid Franck Ribery ja Prantsusmaa vastu muru Foto: SCANPIX

Järgmisel suvel toimuvalt jalgpalli MMilt võib eemale jääda 1998. aasta maailmameister Prantsusmaa, kes sai play-offi avamängus Ukrainalt 0:2 kaotuse. Peatreener Didier Deschamps ei ole aga lootust veel kaotanud ja tema sõnul jätkavad prantslased võitlust.

«Oli kõva võitlus ja meil oli palju võimalusi,» rääkis Deschamps TF1-le. «Kahjuks said vastased esimesest väravast jõudu juurde. Loomulikult oli see meie jaoks halb tulemus, kuid me peame endasse uskuma. Mängida on veel 90 minutit.»

Peamiselt on viimasel ajal arutatud, kas MMilt jääb eemale Zlatan Ibrahimovic või Cristiano Ronaldo, kuid nüüd on tekkinud olukord, et MMi võib toimuda hoopis ilma Franck Riberyta. Prantslane oli kihlveokontorite hinnangul favoriit võitmaks maailma parima jalgpalluri tiitlit, kuid MMile mitte pääsedes tema võimalused oma auhinnakogu täiendada ilmselt kahanevad.

Korduskohtumine toimub teisipäeval Prantsusmaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles