Briti leht: rahulolematu Lionel Messi lahkub suvel FC Barcelonast

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Lionel Messi võib suvel klubi vahetada?
Kas Lionel Messi võib suvel klubi vahetada? Foto: SCANPIX

FC Barcelona ja Argentina jalgpallikoondise tähtmängija Lionel Messi on käimasoleval hooajal olnud pidevalt hädas vigastustega ja taas saab meest väljakul näha alles uuel aastal. Rob Shepherd kirjutab Sporsmaili veergudel, et Hispaanias ringleb aina enam jutte, et Messi ei ole Barcelonas õnnelik ja ta sooviks klubist lahkuda.

Väidetavalt ei ole Messi rahul Barcelona-poolse survega ja seetõttu ei ole ta saanud end vigastustest korralikult välja ravida ning on pidanud mitmel juhul poolvigasena platsile naasma.

Sportsmail kirjutabki, et just nendel põhjustel võibki Messi suvel Barcelonast lahkuda ja tema uueks tööandjaks võiks saada Manchester City. Kui hiljuti kirjutati, et sporditarvetefirma Adidas oli suvel valmis maksma Londoni Chelseale, Madridi Realile või Müncheni Bayernile meeletuid summasid, et Messi tõmbaks selga just nende varustuse, siis City kasuks räägib fakt, et nende särgisponsoriks on samuti Nike nagu ka Barcelonal.

Kuna Nike ei soovi mingil juhul Messiga igasugust sidet kaotada (Messi isiklikuks sponsoriks on juba Adidas), siis oleksid nad valmis ka ise raha panustama (maksma Barcelonale osa üleminekusummast), et Messi jääks ikkagi mõnda nende poolt toetatavasse meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles