Maldonado süüdistas Williamsit sabotaažis

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pastor Maldonado.
Pastor Maldonado. Foto: SCANPIX

Williamsi vormel-1 meeskonna sõitja Pastor Maldonado väitis, et täna sõidetava Austini etapi kvalifikatsioonis töötas tiim tema vastu.

Ameerika ühendriikides Austini ringrajal sõidetakse täna käesoleva hooaja eelviimane etapp, mis on esimeseks võistluseks pärast seda, kui Maldonado andis teada, et kavatseb uuel hooajal Williamsist lahkuda. Uuel hooajal meeskonnas jätkav Valtteri Bottas jõudis Austini etapi kvalifikatsioonis esikümnesse, ent 18. koha saanud Maldonado väitis, et tema jaoks oli tegemist tiimi sabotaažiga.

«Nüüd on see teadaanne tehtud ja asjad on ühtäkki minu jaoks palju halvemad,» vihjas Maldonado oma väljaütlemisele, et lahkub meeskonnast enda soovil. «Arvan, et keegi mängib mu autos rõhu ja temperatuuriga,» lisas Maldonado kahtlustavalt.

Meeskonna bossi asetäitja Claire Williams vastas Maldonado süüdistustele, et tegemist oli kvalifikatsioonist tingitud adrenaliiniga. «Inimesed ütlevad selliste olukordade järel asju, mida nad ei mõtle. Vaatame asja üle ja räägime tehnikutega, et välja uurida, mis juhtus. Ent kunagi Williamsi ajaloo jooksul ei teeks me midagi sellist,» kinnitas Williams.

Hoolimata Williamsi ümberlükkavatest väidetest jäi Maldonado endale kindlaks, et meeskond töötas talle vastu. «Võib-olla, võib-olla mitte, aga ma tean igatahes väga hästi, kui hea meie auto on,» ütles Maldonado võimaliku sabotaaži kohta.

Austini etapp sõidetakse USAs täna õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles